Trener Bosne nakon poraza od Lovćena

Bajramović: Bosna ima bremenito ime, ona mora biti u vrhu

Košarkaši Bosne Royal su u Skenderiji odigrali susret posljednjeg kola regularnog dijela sezone 2. ABA lige protiv Lovćena. Domaći su na kraju poraženi rezultatom 100:85.

Trener Bosne Denis Bajramović nije mogao biti posebno zadovoljan današnjom utakmicom. Posebno, ako se uzme u obzir posljednja partija Studenata koji su u okviru domaćeg prvenstva savladali Igokeu.

"Ovo je drugo natjecanje. Ja sam imao nešto drugo na umu za ovu utakmicu, ali nisam dobio 100% kao iz Čačka pred Igokeu... Bilo je nekih padova i dizanja, iskalulisao sam, morao sam sačuvati neke igrače. Izgubili smo u jednom ritmu "gore-dole" sa poremećajem kompozicije ekipe, sa puno rotacija... Mogli smo i bolje proći, ali ne sviđa mi se reakcija igrača na sudijske odluke, moraju biti koncentrisani samo na igru. Inače zaslužena pobjeda Lovćena, vidim da su došli motivisani, slave u svlačionici... I mi smo bili motivisani da pobjedimo, ali danas su oni bili kvalitetniji", istakao je Bajramović.

Bosnu nakon završetka takmičenja u 2. ABA ligi očekuje nastavak Lige za prvaka u okviru domaćeg prvenstva i utakmica sa Širokim.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Bosna ima bremenitmo ime, ona mora biti u vrhu... Ovo je sarajevska Bosna, bivši prvak Evrope. Daćemo sve od sebe i u svakoj utakmici ćemo ići na pobjedu", poručio je na kraju trener Studenata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi