Najbolji košarkaš Sparsa

Bajramović: Ekipa je pokazala karakter

Košarkaši sarajevskih Sparsa pobijedili su večeras na Grbavici Zrinjski sa 67:63 u susretu Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Najbolji u pobjedničkom timu bio je nekadašnji reprezentativca Bosne i Hercegovine Kenan Bajramović koji je ubacio 20 poena uz devet skokova.

Nakon meča on je poručio da je ekipa pokazala karakter.

"Ja sam tek došao, pokušat ću da poboljšam tim. Danas smo većim dijelom meča gubili, ali vratili smo se u utakmicu što pokazuje kakav karakter ima ovaj tim", rekao je kratko Bajramović koji je dodao da još uvijek ne može komentarisati koliko je snažna ABA 2 liga jer nije odigrao nijedan meč.

Top Komentari

goofy
zar ovaj jos uvijek igra??
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi