Trbić: Nadam se da će nam ova pobjeda otvoriti vrata našeg cilja

Sparsi slavili u Mostaru

Trbić: Nadam se da će nam ova pobjeda otvoriti vrata našeg cilja

S. Mlaćo

Sarajevski Sparsi slavili su sinoć u bh. derbiju u okviru 15. kola ABA 2 lige protiv aktuelnog bh. prvaka mostarskog HKK Zrinjski rezultatom 83:68.

Sparsi su prikazali više i zasluženo slavili protiv Mostaraca, pa se sada nalaze na sjajnom trećem mjestu ABA 2 lige.

Marko Trbić je mogao biti zadovoljan nakon meča.

"Zadovoljni smo pobjedom bez obzira na probleme koje ima Zrinjski jer i mi imamo povrijeđene igrače, ali mi smo to iskoristili večeras. Napravili smo ritam utakmice kako to nama odgovara te nam je to donijelo i pobjedu. Idemo dalje već u nedjelju u domaćem prvenstvu igramo u Sarajevu sigurno sa drugačijim Zrinjskim pod manjim pritiskom i već ovog trenutka se spremamo za dalje. Nadam se da će nam ova pobjeda otvoriti vrata našega cilja, a to je play off ABA lige."

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi