Trener Sparsa pred meč sa Radnikom

Bajramović: Favoriti smo, a to je velika obaveza

Košarkaši Sparsa će u 18. kolu Lige 12 odmjeriti snage sa ekipom Radnika iz Bijeljine.

Sarajevski klub je tim povodom organizovao press konferenciju, na kojoj se prisutnim obratio trener Mensur Bajramović.

"Nije bitno protiv koga igramo, bitno je da u svaku utakmicu uđemo sa maksimalnim pristupom. To je bio naš problem u prethodnim utakmicama, jer nismo bili jednako koncentrisani na svakoj", započeo je Mensur Bajramović, te dodao:

"Radnik iz Bijeljine je ekipa koja je sada kvalitetnija nego ranije. Znam da će utakmica biti teška i da ćemo se morati boriti do kraja, jer još uvijek nemamo kontinuitet dobrih igara. Mi smo u ulozi favorita i nadam se da ćemo posao odraditi na najbolji način. Ta uloga favorita nam je i obaveza da dam maksimum za pobjedu".

"Atićev povratak je dobra stvar za nas iz više razloga. Sretan sam što imam takvog igrača u timu, iako nije dobro što od ljeta nije odigrao mnogo utakmica. Ipak, mislim da će se vratiti u ritam, a želim da što prije dođe i da počne raditi".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Za Ligu 6 će nam biti potrebni neki igrači, ali nećemo uzimati igrače samo da bismo uzeli nekoga. Imamo još otprilike mjesec dana da pronađemo još jednog igrača, a svi relativno dobri igrači su pod ugovorima. Još uvijek nismo pronašli neko novo pojačanje", zaključio je Bajramović.

Utakmica Sparsa i Radnika iz Bijeljine igra se u subotu s početkom u 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi