Bajramović i Josipović nadskakali i nadigrali Student

Pobjeda Sparsa

Bajramović i Josipović nadskakali i nadigrali Student

Košarkaši sarajevskih Sparsa slavili su večeras u Mostaru u dvorani Bijeli Brijeg protiv borbene ekipe Studenta rezultatom 78:72. 

Čvrsta i borbena utakmica s obje strane, a malobrojni navijači Studenta mogu biti zadovoljni izdanjem protiv objektivno jačih Sarajlija koji su večeras slavili na krilima najiskusnijeg Kenana Bajramovića. 

Popularni Keno zabio je 25 poena dok je Igor Josipović postigao 19. Miloš Marković i Jalen Ross bili su najefikasniji kod ekipe domaćina, sa 22, odnosno 23 postignuta koša. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Domaćinima je za nešto više falio još jedan raspoložen igrač, ali trener Rahimić može biti zadovoljan, jer ovakvom igrom Student može dobijati momčadi iz svog ranga, dok su Sparsi u ovom trenutku, ipak kvalitetnija ekipa od mladih Mostaraca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi