Derbi kola 10. kola Lige 12 igra se u Kaknju

Bajramović: Kakanj je dobra ekipa, ali očekujem pobjedu

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Vodeća ekipa košarkaške Lige 12 BiH ekipa Sparsa u subotu igra u gostima protiv ekipe Kaknja.

Sarajevska ekipa u dosadašnjih devet kola ostvarila je svih devet pobjeda, dok Kakanj ima tri poraza u ovoj sezoni. Najbolji košarkaš Sparsa Kenan Bajramović rekao je da će njegova ekipa u derbiju protiv Kaknja ići na desetu pobjedu u Ligi 12.

"Moja očekivanja su da ćemo pobijediti. Naravno da će biti teško jer je Kakanj dobra ekipa, ali ćemo se potruditi da ostvarimo i desetu pobjedu u Ligi 12", rekao je Bajramović.

Iskusni bh. košarkaš dodao je da se osjeti mali pad u igri njegove ekipe, pogotovo u gostujućim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Istina je da igramo slabije pogotovo u gostujućim utakmicama, ali vremenom i to će se popraviti i mislim da ćemo u Kaknju pružiti dobru partiju. Zadovoljan sam igrama mladih igrača u ovoj ekipi i nadam se da će dobiti šansu i u Kaknju da pokažu svoj kvalitet", dodao je Bajramović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.