Novi trener Sparsa

Bajramović: Moramo se nositi s ulogom favorita

Mensur Bajramović imao je u subotu uspješan debi na klupi Sparsa.

Sparsi su u Skenderiji savladali Građanski, a ovo je bio debi za Bajramovića, koji je u četvrtak imenovan za novog trenera Sarajlija.

"Ja nisam očekivao lagan debi jer Građanski je igrao jako dobro, imaju dobre šutere. Portiv takvog načina moraš biti iskusan da bi znao kako igrati. Osim toga, za dva dana nisam mogao puno toga utjecati na igru, ali zadovoljan sam energijom igrača. Rekao sam im u svlačionici da moraju da cijene svaku loptu i svaki minut u igri. Na nama je da dalje radimo", rekao je Bajramović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Liga je onako slabija u odnosu na ono vrijeme kada sam ja radio. Vjerovatno jest, ali ekipa Građanskog me jako iznenadila kvalitetom. Ako ovako stalno igraju, bit će nezgodni za svakoga. No, Sparsi kao najbolji tim su svima motiv. No, mi se moramo naviknuti da se nosimo s ulogom favorita".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije