Trener Bosne Royal pred gradski derbi

Bajramović: Pobjeda neće izostati ako budemo pravi

Bosna Royal će u šestom kolu Lige za prvaka BiH u Skenderiji dočekati ekipu Sparsa.

Ovo će je ujedno biti i gradski derbi, a uoči meča koji počinje sutra u 18:00 sati svoja očekivanja je za SportSport.ba iznio trener Bosne Royal Denis Bajramović. Dubrovčanin se nada da će dvorana biti ispunjena i da će njegov tim na kraju slaviti.

"Volio bih da dvorana bude ispunjena i da ljudi zaista uživaju u gradskom derbiju. Igramo protiv respektabilne ekipe. Sparsi su u posljednjem meču napravili odličan rezultat, u kontinuitetu rade dobre stvari, ali i mi smo stabilni. Spremni smo da damo maksimum i vjerujem da pobjeda neće izostati ako budemo pravi", kazao je Bajramović.

Ulaz na utakmicu je besplatan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi