Sparsi bolji od Leotara

Trbić: Slavili smo uz dosta grešaka

Samir Mlaćo

Košarkaši Sparsa su u trećem kolu prvenstva BiH za košarkaše na svom parketu savladali ekipu Swisslion Leotara rezultatom 70:63. 

Nakon utakmice izjavu za SportSport.ba dao je trener domaćeg tima Marko Trbić. 

"Nismo očekivali ovako tešku utakmicu. Leotar je tim sastavljen i ovu utakmicu smo samo mogli dobiti u visokom ritmu. Uspjeli smo nametnuti taj ritam i u drugom poluvremenu smo prelomili rezultat", rekao je Trbić, te dodao: 

"Utakmica je bila onakva kakvu sam je očekivao. Imali smo dosta grešaka i uspjeli smo slaviti. Do kraja prvenstva bit ćemo sve bolji i bolji".

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Ne možemo igrati u sporom ritmu i morali smo igrati brzo". 

"Protiv Slobode će biti teška utakmica, ali tamo ćemo dati sve od sebe da nametnemo našu igru i da izvućemo pozitivan rezultat", zaključio je Trbić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi