Banovićanke u lovu na prvu pobjedu u WABA ligi

Sutra dočekuju Triglav

Banovićanke u lovu na prvu pobjedu u WABA ligi

E. Čaušević

Pred prvakinjama Bosne i Hercegovine je drugo kolo regionalne WABA lige. Na domaćem terenu ugostit će slovenački Triglav, a utakmica počinje u 18 sati.

Nakon prvog kola, u kome su pretrpjele poraz od podgoričke Budućnosti, Banovićanke tipuju na pobjedu u u ovoj utakmici iako je jasno da u WABA ligi nema laganih protivnika i da je svaka utakmica svojevrsna bitka.

No, prema riječima trenera, to nije izazov koji ŽKK RMU Banovići ne može savladati.

"U drugom kolu WABA lige očekujem jednu tvrdu i tešku utakmicu protiv Triglava. Siguran sam da će biti mnogo rezultatskih obrata tokom utakmice, ali u konačnici idemo na pobjedu pošto je domaći teren i imaćemo podršku sa tribina, koja će nam dobro doći poslije poraza u prošloj utakmici", rekao je Goran Jurčenko uoči utakmice u Banovićima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti