Trener ŽKK Banovići

Jurčenko: Idemo po duplu krunu

S. Mlaćo

Košarkašice Budućnosti večeras su savladale ŽKK Play Off te osvojile Kup BiH. Banovičanke su u veoma zanimljivom meču slavile 71:65.

Nakon meča nastalo je veliko slavlje domaćih košarkašica, a komentar utakmice za SportSport.ba dao je trener ŽKK Banovića Goran Jurčenko. 

"Očekivao sam ovako tešku utakmicu. Večeras smo suzbili redove u zadnjoj čevrtini i pokazali da smo kvalitetnija ekipa od Play Off-a. Pokazali smo hrabrost, te na kraju imali i sreće", kazao je Jurčeno koji se dotakao i prvenstva.

"Sada igramo tri lakše utakmice, te ćemo najverovatnije odmoriti igračice koje su večeras dosta toga pokazale. Doveli smo jedno pojačanje, a što se tiče play offa idemo na duplu krunu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi