Barcelona dovodi još jedno NBA pojačanje
Playmaker Kingsa na meti je Barcelone (Foto: EPA)

Yogi Ferrell na meti Katalonaca

Barcelona dovodi još jedno NBA pojačanje

Košarkaši Barcelone među najvećim su favoritima ove sezone za osvajanje Eurolige. 

Da su namjere Katalonaca jasne govori i njihov roster koji je najskuplji u Europi a čini se da se u Barci ne odustaje od pojačanja. 

Playmaker Sacramento Kingsa Yogi Ferrell najnovija je meta Barcelone, košarkaš koji je u protekloj sezoni nastupio u 50 utakmica za tim iz Kalifornije te bilježio 4,1 poen uz 1,4 asistenciju. Ferrell je i više nego zanimljiv košarkaš koji je 2016. godine potpisao za Brooklyn Netse kao nedraftirani košarkaš no on je i kao takav uspio osigurati mjesto u drugoj rookie petorci NBA lige. 

Kasnije je još nastupao za Dallas Maverickse gdje unatoč nekim dobrim partijama nije uspio izboriti duži ugovor s timom iz Teksasa. Od ove sezone Ferrell je free agent a španjolski novinar Chema De Lucas prenosi kako je dogovor između Ferrella i Barce vrlo izvjesna stvar. 

Top Komentari

WOLF20
Ovo je slika Seth Currya, dajte malo ozbiljnosti.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi