10

Komentari (10)

YouTalkinToMe
Nice, nice. Mada zalgiris je talašika, tek ce pravi izazov imati u polufinalu protiv boljeg iz duela barbara i fašista.
NoSikiriky
Jheben će to duel biti, ne zna se ko su veći cigani....
Adrian
Fašisti su igrali protiv Žalgirisa.
Adrian
Od Barcelone nema većih.
YouTalkinToMe
Historiju u ruke sinko adriane, kad nisi slusao u skoli čitaj barem sada.
NoSikiriky
Evo ja kažem da Fašisti igraju protiv Partizana.....A talkin ti je rekao šta ti je činit....
Adrian
Joj argumetna, kakav klub, takvi navijači.
Adrian
Znam ja da je teško prihvatit istinu, da je Barcelona klub generala Franka bila.
YouTalkinToMe
Živ bio pokušaj izbrisati ako ikako možeš te komentare u kojima praviš od sebe budalu govoreci da je barsa fašistički klub. To nikad prije nisam čuo da je iko izvalio, čak ni najvatreniji navijači reala koji su redovno na realovim utakmicama. Mogu razumijeti kad se se pokušavaja pravdati da nemaju nikakve veze sa diktatorom i fašizmom ali da pokušaju promijeniti priču naglavačke, govoreći da je barsa fašistički klub, to nikad niko nije prije tebe ni čuo ni rekao. Zamoli lijepo redakciju portala da ti obrišu te komentare.
Adrian
Šta ti nije jasno u rečenici Barcelona je fasisticki klub, koji dio rečenice ti nije jasan. Šta je Franko uredio za Barcelonu u tom periodu a kao bio pro Realov orijentisan igrač, zašto bi to uradio, zašto bi pomogao Barceloni ako je bio za Real više. Zašto bi Barceloni dao 200mil da ne odu u bankrot, bas interesantno ako je navodno bio Real njegov klub. Zašto Franko samo od Barcelone dobija zlatnu plaketu u znak zahvalnosti, a ne recimo Real. Zašto je ako nije bio čovjek koji je pomogao Barceloni na sve moguce nacine, prisustvovao na inaguraciji Camp Noa. Ajde molim te, lako je lupat gluposti bez i jednog valjanog argumenta, imam ja jos argumenata koji povrđuju moju pricu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.