Baskonia bolja od Reala u španjolskom derbiju
Foto: Euroleague

Momčad Duška Ivanovića odigrala sjajnu obranu

Baskonia bolja od Reala u španjolskom derbiju

Prvaci Španjolske, ekipa Baskonie, u derbiju Endesa lige odigranog u Euroligi slavila protiv Reala rezultatom 76:63. 

Iako su Baski odigrali dobro u prvom poluvremenu nije ništa slutilo da bi na kraju konačni ishod mogao biti onakav kakav je bio na kraju ove utakmice.

Obzirom na sve bilo je očekivano da će u ovom susretu biti dominatna obrambena igra, a na kraju se bolji u takvom omjeru snaga ispostavio Duško Ivanović koji je nadmudrio Pabla Lasa. Real je u 3/4 uspio anulirati -4 s poluvremena i pretvoriti ih u +5, no kad se očekivalo da rosterom kvalitetniji madridski tim krene dominirati u zadnjih 10 minuta desilo se upravo suprotno. Baskonia predvođena Petersom i Henryjem je potpuno izdominirala tim dijelom igre isključivši potpuno napad Reala iz igre te na kraju došla do velikih i pomalo nerealnih +13. 

Henry je utakmicu završio s 23 poena, a Peters sa 18, dok je Vildoza dodao 12 koševa, isto koliko i Gedraitis. Kod lošeg Reala najbolji je bio Campazzo sa 17 poena. 

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi