Bayern "prozvao" Đedovića na Twitteru: "Kakav je bio osjećaj dati taj gol škaricama 2012. godine?"

Ponovo se šale na račun bh. košarkaša

Bayern "prozvao" Đedovića na Twitteru: "Kakav je bio osjećaj dati taj gol škaricama 2012. godine?"

E. Čaušević

Nihad Đedović danas je na Instagramu svog kluba Bayerna odgovarao na pitanja navijača.

Bh. košarkaš već nekoliko sezona igra za minhenski klub, te je postao zaštitni znak Bayerna. Danas je odgovorio na nekoliko pitanja navijača, a naravno tema koju nije mogao izbjeći ni ovaj put jeste to što dosta liči na Zlatana Ibrahimovića.

Đedović je priznao da ga ljudi dosta zaustavljaju na ulici misleći da je on Ibrahimović, te da je sada već navikao na to. Saigrači također zbijaju šale na njegov račun, ali Đedović je priznao da mu to uopšte ne smeta.

Nakon što su iz njegovog košarkaškog kluba objavili da će Đedović odgovarati na pitanja navijača na Twitteru su se oglasili i iz FC Bayern koji su postavili zanimljivo pitanje Đedoviću i naravno šalili se na račun da liči na Ibru.

"Kakav je bio osjećaj postići gol škaricama za Švedsku 2012. godine?", pitali su iz Bayerna, ali Nihad im još uvijek nije odgovorio na to pitanje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
Uspjeh karijere slicnost ili ti ga furanje na Ibrahimovica.
4 7
karlhajncbrazzzo
Pljunuti Švabo.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti