4

Komentari (4)

Zulfikar
Bad Boys hehe a sta se papak Melo javlja kada osvoji barem jednu titulu neka se tada javi a do tada neka razguli. Milicic je legenda bez obzira sto je cetnik covjek je bio 2 na draftu igrao 10-tak godina u NBA a sve to je postigao mrzeci kosarku cisti onako usput radi talenta.
Sejo1979
Cuveni Detroit pistons obozavam ovu generaciju pistons na celu za Ludim Rasheed Wallace najaci i najbolji obranbeni centar lige Ben Walace Hladokrvni playmaker i shutter Billips jedan od najaci ljevaka Lige Prince i Hamilton iso sam uzivo gledati u detroit protiv Dallas Mavericks
E.Car
Sjećam se ove ekipe Detroita, igrali su odbranu ko ludi. Šampioni su postali zahvaljujući treneru koji je od nekoliko prosječnih košarkaša napravio sinonim dobre igre u odbrani.
Edin Merlin
Strasni Big Ben !!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.