Beograd, Kaunas i Atena kandidati za završni turnir Eurolige?

I Euroliga želi kompletirati takmičenje

Beograd, Kaunas i Atena kandidati za završni turnir Eurolige?

Kao i NBA liga i Euroliga traga za najbezbolnijim i najefikasnijim načinom da se dovrši aktualna sezona. 

U mnoštvu kombinacija i prijedloga najrealniji su oni koji će opciju završetka lige svesti na takmičenje u jednom gradu.

Po zadnjim informacijama glavni kandidati za završni turnir Eurolige su Beograd, Kaunas i Atena. U Euroligi žele da se odigra šest preostalih kola, plus "Final eight" turnir. Novasport javlja kako je Euroliga službeno kontaktirala vlasnike atenskih dvorana "OAKA" i "Mir i Prijateljstvo" kao i vlasnike dvorana Maroussija i Peristerija. 

Čelnici najelitnijeg europskog košarkaškog takmičenja se nadaju da će sezonu uspjeti kompletirati u periodu od 4. do 26. jula. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi