Bh. juniori posljednjeplasirani na Eurobasketu u Latviji

Poraz i od Ukrajine

Bh. juniori posljednjeplasirani na Eurobasketu u Latviji

E. Škorić

Juniorska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine okončala je nastup na Eurobasketu u Latviji i to na posljednjem 16. mjestu.

U posljednjem susretu naši košarkaši poraženi su od Ukrajine sa 94:88 i tako su zauzeli posljednje mjesto, a u Latviji su upisali sedam poraza.

Ukrajina je danas puno bolje otvorila meč i nakon prve dionice je bilo 10 poena prednosti za Ukrajince, ali je naš tim boljom igrom u drugoj četvrtini uspio da se vrati na samo minus dva.

U trećoj dionici novi pad u igri naših mladih košarkaša, pa Ukrajina na kraju dolazi do pobjede.

Jučerašnjim porazom od Finske smo iz A divizije ispali u B diviziju, dok će u finalu Eurobasketa igrati Latvija i Srbija.

Top Komentari

SEIKO
Djeca su bez talenta,đaba pare.
10 2
Benjamingst
Bravo vidi se da upazemo u sport.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi