8

Komentari (8)

Pajkan
Ovi iz saveza mogu snimati treci dio Dumb&Dumber
SenadSadikovic
Intelektualci. Trebali ici carterom sa Litvancima, a ne mi cemo sami sebi organizovati carter skuplje, jer nam se moze i jer smo glupsoni
Guber
Hoće li neki novinar napisati koji igrači će igrati?
Malmi_Suomi
Koja je naša budala " dala sebi za pravo " da kaže , " nemojte Vi ( košarkaši) da idete već obezbjeđenim čarter letom" jer tobože tamo je proglašeno ratno stanje " ???? BUDALA koja je naše košarkaše i onako umorne " izigrala " i ako smo imali i malo šanse da ih iznenadimo tamo, sada nećemo sigurno , radi te BUDALE i IDIOTA, koji dade sebi za pravo da kaže " nemojte ići. 99% da ćemo izgubiti i ovu tekmu, na žalost. Sretno momci i da vas Bog čuva.
Mowzilla
Potpisujem, potez je nepromisljen samo tako. Ili idi ili odustani skroz, mojne mi bolan nedovrsenih stavova...
DamirT
Te budale su Teletovic i Colan,koji glume da su pokupili svu pamet svijeta,a ustvari su dva idiota,koji su dosli na visoke pozicije saveza samo iz licnih interesa.
K79
pa vidi drug predsjednik saveza je Teletović logično bi bilo da je njegova zadnja mada ovog Colana cobana uvijek guraju u prvi plan a lik je malo reci nesposoban pozdrav za saborca sa portala :D
Malmi_Suomi
@K79 vjerovatno si u pravu saborče moj sa portala.
Pozdrav za tebe i ostalu normalnu raju.
Yebeš budale iz Saveza i... sve nam je ovako , NA ŽALOST
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.