3

Komentari (3)

dinass
Eto po kakvim je sad mjerilima nasa repka u 4. sesiru i kako moze dobiti protivnike samo iz pojedinih drugih sesira,zamrseno i netransparentno do bola sa ciljem muljanja.
dinass
Ma.fiba je postalo ****o veliko i da euroliga osnuje svoja drzavna natjecanja prestala bi postojati za 24sata.Samo kad vidim da su Zurapovica dogurali na Olimpijadu da sudi ogadili su mi turnir.Znaci rastjerali su i sudije kvalitetne,igracima ne daju da igraju za reprezentacije,Amerima pustaju da koracaju kao u rukometu pa sramota.Za razliku od toga euroliga cvate i pravi igrace direktno za NBA zvijezde zadnjih godina.Samo sto taj zatvoreni sistem nije dobar da uvedu sistem prema plasmanu dobili bi LP u fudbalu sa svim povlasticama.
user1597698961
Ma **** fibu i njeno bodovanje ,uzas,ali idemo zmajice dokazati da nam ne mogu nista i sto nas sputavaju s sesirima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti