BHFanaticosi koreografijom na slikovit način opisali situaciju u BiH

Na meču protiv Litvanije

BHFanaticosi koreografijom na slikovit način opisali situaciju u BiH

Admin Čaušević

Košarkaška reprezentacija BiH u grotlu tuzlanskog Mejdana dočekuje Litvaniju. 

Na tribinama očekivano vlada paklena atmosfera što se i očekivalo pošto naši košarkaši u posljednje vrijeme igraju fantastično.

BHFanaticosi će po ko zna koji put biti vjetar u leđa našem nacionalnom timu te će se truditi da Litvancima značajano otežaju posao.

Pred sami početak susreta navjerniji bh. navijači su napravili koreografiju sa i više nego jasnom porukom.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Oduvijek se ljudi ovdje dijele isključivo na raju i papke... Raja su za nedjeljivu i nezavisnu Bosnu, a papci...", naveli su BHFanaticosi.

Inače, na tribinama Mejdana se nalazi i oko 100 navijača selekcije Litvanije.

Top Komentari

gallardo.la
Prava poruka! Bravo za BH Fanatikose
11 1
Lenox
Ovo se prije govorilo za grad Sarajevo, da se uvijek dijelilo na raju i papke, a ne BiH. Kad papci govore za druge da su papci, onda smo otišli fakat u khurac.
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti