Francuska dolazi u grotlo Mejdana - Tuzlanski ponos rasprodan, košarkaše čeka velika podrška
Mejdan će biti krcat na utakmici BiH - Francuska.

Kvalifikacije za Eurobasket

Francuska dolazi u grotlo Mejdana - Tuzlanski ponos rasprodan, košarkaše čeka velika podrška

E. Ganibegović

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine Francusku će dočekati u grotlu tuzlanskog Mejdana i navijači će nam biti šesti igrač na toj utakmici.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u košarci ovih dana se priprema za početak kvalifikacija za Eurobasket koji će se igrati 2025. godine.

Naši košarkaši spremaju se u Tuzli, a za dva dana će kvalifikacije otvoriti gostujućom utakmicom na Kipru.

Nakon toga slijedi utakmica protiv velike Francuske. Meč je na programu u Tuzli 26. februara 2024. godine.

Mejdan rasprodat

Poznata tuzlanska dvorana je rasprodata, što znači da će Francuzi doći u grotlo koje će sasvim sigurno napraviti navijači naše reprezentacije.

Iako će Francuska biti favorit, zašto da se ne nadamo da u jednoj sjajnoj atmosferi moćemo do nove pobjede protiv njih, baš kao i nedavno u Sarajevu?

Oglasi

Nema sumnje da će Mejdan "goriti", baš kao što smo to i navikli na utakmicama košarkaške i rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Osim Francuske i Kipra, zajedno s našom selekcijom u grupi je i Hrvatska s kojom ćemo igrati dvomeč u novembru ove godine.

Kvalifikacije se završavaju u februaru 2025. godine. Prvo ćemo dočekati Kipar 21. februara, dakle za tačno godinu dana, a tri dana kasnije gostujemo Francuskoj.

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
kogace da podrzaju onu ticurinu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi