21

Komentari (21)

Samoiskreno
Sve mi je jasno ali sugati se u onakvoj dvorani pored ultramoderne dvorane u Zenici nije i nikad nece biti jasno.
realista1982
Zna se da je Tuzla grad kosarke...
ALLSTAR
Alo rođaci pa gdje ces protiv Spanulisa
BobPaisley
...gdje cete tamo,pa ovi u Tuzli ce za bracu Grke navijati,kao sto su svojevremeno psovali Sarajevo i navijali za Srbiju u duelu mladih reprezentacija BiH i Srbije.
user1579471433
DamirT
Ko je navijao za Srbiju zivota ti??Nemoj da jedes *****a,to sto smo im aplaudirali na himnu znaci da smo kulturni,a ne stoka kao takvi ko ti.Ta djeca sto su igrali u Tuzli nisu bila ni rodjena kad je bio rat...
Manager95
Ovo za utakmicu mladih je istina,isti ti tuzlaci su psovali Sarajevo i BiH i navijali za srbe,licno sam prisustvovao utakmici,sramota da ih bude. Ali da ce kosarkasi imati dobru podrsku,ne sumnjam definitivno.
user1579553353
Koji si ti majmunko...navijat i aplaudirat su dva razlicita pojma...a ti kao drvosjeca vjerojatno nepoznajes razliku...
BobPaisley
@DamirT...imas sve na Youtube,potrazi,ako ne vjerujes meni vjerovat ces kada cujes snimak...sjecam se dobro da je bio skandal u vezi toga...ovi iz Srbije mislili da igraju na domacem terenu kad su culi kakve se uvrede upucuju Sarajevu i drzavi BiH sa tribina...bolje je igrati u Bijeljini ili Banja Luci,ni oni ne bi bili u stanju onako pljuvati po glavnom gradu i drzavi...
DamirT
@BobPaisley to da su psovali Sarajevo istina je,a da su za Srbiju navijali nije tacno...
United_HZ
Poželio sam se reprezentacije idemo jako
realista1982
Ima da grmi !!!
Benjamingst
Nadam se da mozemo na EURO
dinas
Iskreno male su nam sanse
DamirT
Gdje su nam male sanse kad 3 ekipe prolaze dalje.Mozemo pobijediti Bugarsku
dinas
MOzete pucat hiljadu minusa samo sam realan i poznajem dobro kosarku. Grcka i Latvija su evropski vrh a Bugarska u usponu i bili su ucesnici Evropskog prvenstva.Mi bez NBA igraca smo skromna reprezentacija i sa tim se moramo pomiriti.Taj neosnovani patriotizam mogu imati ljudi koji su igrali malo basketa ispred zgrade ali svako ko poznaje kosarku mora se sloziti sa mnom.Treba se boriti i pokusavati ali i biti realan i reci male su sanse.
Benjamingst
Latvija nije vrh, LITVANIJA je jedna od jacih u europi.
dinas
Ne brkam ja zemlje vec ti nemas pojma,hajd malo guglaj o Latvijskoj kosarci pa ces vidjet gdje su oni sad.Procitaj o Porzingisu,Timi i ostalim pa ces vidjet da nisu oni daleko od Litvanije.
dinas
Eto koliko znaju sport.ba pucaci minusa
Milos1312
A jesi se nafuro da znas, pa ti ne smije niko ni minusa spucati. Dobismo mi Bugarsku 20 razlike sa prosjecnom ekipom. Trenutno imamo u dobroj formi Atica, Halilovica i Sulejmanovica, uz Alibegovica i mozda Gordica (mada cisto sumnjam za njeg) i ostalih igraca tipa Lazic, Campara, Hasandic, Tomic mozemo proci Bugare. Neka bude pola kosa razlike, ne mora 20 ja cu biti zadovoljan. Sretno momci i aBd do Eurobasketa.
Benjamingst
MILOSE idemo na EURO 100% a jos Milos navija za BiH zato idemo na EP
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.