S Litvanijom za prolaz u osminu finala

Odlučujući dan za košarkaše Bosne i Hercegovine!

13

Komentari (13)

zak84
Ma bravo nurkicu patriota nas.... Smradu jedan maloumni..... Pa ti oblaci majice sa dudakovicem,rasimom delicem i dalje zivi u 1993 konjino jedna. Zaradjujes15mil godisnje a slobodna bacanja na turniru od 40 dao si 10..... Ruke sjeci sebi
prvenac
Ljudi su izgubili tri utakmice zaredom. Čega bi se to mi trebali plašiti? Idemo ih razguziti
StarMoVe
Naprijed Bosanski Zmajevi učinite nas sretnim ostavite srce na terenu!!!
StarMoVe
bazaorao
Sretno zmajevi. Kako god završilo vi ste naši heroji. Nije mala stvar igrati protiv velesila i sudija i opet biti u egalu.
Tshabalala
Tesko onom ko mrzi drzavu u kojoj se svako jutro budi !
Eno30
Sretno zmajevi nasi do pobjede aBd
user1655232295
15-20 za litvance, gdje moze bosna na njih.
Chupy
Druze, neka izgube i 30 opet cemi ih docekati kao pobjednike!!! Jer to i zasluzuju. Nisu u nekakvoj ŠKNJ grupi gdje je Hrvatska, Srbija, Turska itd itd, nego su u grupi gdje su trenutno jedne od 4 najjacih reprezentacija u Evropi!!! Tako da kako god bilo, mi smo ponosni na Bosnu i Hercegovinu!! Sretno nam bilo!
user1656135209
Bravo majmune, evo bananica
bazaorao
koji si ti glupan
user1655232295
Mater ti je majmun, **** je ti. Nije ovo reprezentacija BiH, nego ovo je federacija - hrvati, koliko meceva drzavni tim fudbala igrao u Mostaru i BL u 30godina, igrao 0.
user1655232295
Za****o sam se nece uzeti 15-20, nego 30-40, jbg slabo sam procjenio, mislio sam da reprezentacija federacije jaca xD
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.