16

Komentari (16)

rauber_bh
Glupsone zastava je državna isto ko što je bila i komunistička sa jugoslavenskom u uglu. Jel i himna jedna si jedina zločinačka?
Medo-Brundo
Opet isti clanak
user1639597140
umzm12123
Gledaj zlocinackih zastava
E.Car
Hej UZP-ovac šta se javljaš?!?!?! BiH je međunarodno priznata sa ovom zastavom!!! Pola igrača u hr repci je iz BiH, tako im piše u rodnom listu na kojem imaš grb zemlje koju mrziš!!!! A za društvo u hr ćeš uvijek biti kamenjar iz Hercegovine, neotesan, divljak, otpadak.... Džaba im se uvlačite u guzice na naocionalizam kad nikad nećete biti veći hrvati od Hrvata iz Zagreba, Dalmacije i Slavonije. Muka ti je, razumijem te i žao mi te je!!!
umzm12123
Ocito si jako slabo poducen Historijom ili ti Povijesti,ne tako davno ovo je sve bila Hrvatska pogledaj proguglaj 1941...Drugo kad sam ja bio u Hrvatskoj Split je bio u Italiji...Veci sam Hrvat koji opet ne mrzi novu drzavu BiH,koliko je mrzis ti jer mrzis sve koji nemaju isto misljenje kao ti...Dalje svi Hrvati iz BiH imaju domovnicu,osobnu i putovnicu,BiH imam prebivaliste...Ta zastava je zlocinacka za moj narod,i necete je jos dugo isticati,ako nista na javnim nastupima
E.Car
@umzm12123 okano ja sam vrlo dobro upućen u Historiju ili Povijest i vrlo dobro znam da je Bosna i Hercegovina nekada bila sve od Budve do Zadra. Ne odvajaj ono što ti ne odgovara nego pričaj istinu. Bosna i Hercegovina postoji kao teritorija i admistrativna jedinica već 1000 godina, sa blagim izmjenama. Nećeš mi ti pisati historiju ni jezik!!!
umzm12123
Eto da ista znas,znao bi da Hercegovina ne postoji 1000 godina vec nekih 600 godina,prije tog se nazivala Humska,glupane neskolovani
E.Car
@umzm12123 mater ti je neškolovana koja te naučila tako. A ti vrlo dobro znaš da si potomak Ilira, starih bošnjana. Kršćanstvo si primio da bi ti vladari dali komad zemlje da obraduješ da ne umreš od gladi. Pročitaj koju knjigu iz vaše Povijesti pa ćeš naći ovo. Imaju franjevci dobrih knjiga. Ne samo novopečeni rvati.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.