12

Komentari (12)

rebel29
Klickoo fali nam 1 glup komentar... jesi ziv??
Libero5
Bravo kraljice ?
NorthSide
Ponos države!
Ajax11
Finale svjetskog , pa šta bude
user1622421016
Ako Bogda cekamo vas u Sydneyu u septembru
user1644750016
Svaka cast ??????
Mowzilla
Ako ima ijedna bh. ekipa u bilo kojem sportu da je zasluzila da joj se na ovakav nacin posreci plasman na prvenstvo, onda su to ove nase bh. kraljice, i zato aferim ⚜️
Tony_Montana
A sto im se posrecilo, mislim mozes mi objasnit jer nisam bas u toku bio sa grupama
Mowzilla
@Tony_Montana pa cim je Bjelorusija odustala znalo je se da te preostale 3 ekipe idu sigurno dalje. Ove tekme su bile da kazemo tako formalne da se ispostuje FIBA. Za nas svakako iskustvo vise i zasluzile su prolaz sa i bez Bjelorusijom.
Tony_Montana
Eh hvala ti puno
roki-rokic
To ti mislis a sto je FIBA cekala DA VIDI RASPLET kako bi onda mogla da napravi dodatni Baraz kako bi nekoga drugog ugarali umjesto BiH.MEDJUTIM S****SE IM PLANOVE HEROINE BiH.
Laporta
I da su bile bjeloruskinje,sa ovakom Jones,ne bi imale ni milimetar sanse...zato apsolutno zasluzeno smo na svjetskom prvenstvu..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.