Bivša ga optužila za maltretiranje djeteta: Košarkašu Portlanda zabranjen pristup sinu

Trevor Ariza u problemu

Bivša ga optužila za maltretiranje djeteta: Košarkašu Portlanda zabranjen pristup sinu

M. Šljivak

Košarkašu Portland Trail Blazersa Trevoru Arizu zabranjen je pristup 12-godišnjem sinu.

Sud je odlučio da izrekne mjeru zabrane prilaska djetetu za košarkaša nakon što je dječakova majka prijavila da ga je Trevor fizički zlostavljao.

Navodno, Ariza je sina udario u ruku i rame, a zatim ga je gušio tokom posjete u Los Angelesu. Dječak se navodno požalio majci Lani Allen koja je zatražila zaštitu.

Sud je na kraju odlučio da će Ariza ne smije prilaziti djetetu. Ariza optužbe odbacuje i tvrdi da njegova bivša djevojka čini sve kako bi mu zabranila da viđa dijete i da je sve ovo napravila kako bi ih razdvojila.

Košarkaš Portlanda je sada pod istragom i svi navodi optužnice bit će provjereni u narednom peridou.

Top Komentari

GigantMostarski
Ma dajte molim vas! Kako ovo moze bit istina pa on je crnac, a crnci su blago. Oni su apsolutno neduzni sta god da urade!!! Dao bi im ja black livea matter
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi