Bivši član Bosne i Igokee pojačao Sparse

Iskusni košarkaš dogovorio saradnju

Bivši član Bosne i Igokee pojačao Sparse

Samir Mlaćo

Nakon što prošle sedmice saradnju sa Sparsima potpisao Miljan Pupović, od večeras novi član ovog tima je Zlatko Jovanović.

Iskusni 32-godišnjak našoj javnosti je poznat po igrama u Bosni, Borac Nektaru, Igokei, te Slobodi iz Tuzle, a nastupao je i u Srbiji, Rumuniji, te Iranu.

"Jovanović je upravo postao naš novi član. Saradnja je dogovorena do kraja sezone i to je to kada su pojačanja u pitanu, bar za sada", kazao je za SportSport.ba direktor KK Spars Sarajevo Nermin Selimović. 

Jovanović je rođen u Zrenjaninu (Srbija), a posljednji angažman imao je u Iranu, tačnije Sanat Naft Abadanu. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Sparsi se nakon osam odigranih kola u Ligi 10 nalaze na trećem mjestu sa 13 osvojenih bodova, jednim manje od Bosne Royall i Zrinjskog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi