Odgođen susret Sparsa i Kaknja

Poznat novi termin

Odgođen susret Sparsa i Kaknja

Samir Mlaćo

Nakon što su u prošlom kolu sa 89:77 u Mrkonjić Gradu savladali Mladost, košarkaši Sparsa na najbolji mogući način vratili su se nakon poraza na svom terenu od Zrinjskog (61:82).

Novu pobjedu izabranici Marka Trbića trebali su tražiti već u subotu protiv Kaknja u okviru 9. kola Lige 10, ali taj susret će biti odgođen zbog toga što se trener Kakanjaca Josip Pandža, ujedno i selektor naše juniorske reprezentacije,  nalazi sa našom selekcijom u Turskoj gdje u petak počinje Evropsko prvenstvo.

Iz našeg Saveza odlučili su izaći u susret timu iz Kaknja, te će ovaj susret biti odigran 10. januara naredne godine.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U međuvremenu novi igrač Sparsa bih trebao postati iskusni Zlatko Jovanović (32). Ovaj košarkaš u našoj zemlji nosio je već ranije dres Bosne, Borac Nektara, Igokee i tuzlanske Slobode,  a sa Sparsima će saradnju potpisati večeras. Njegov posljednji klub bio je Sanat Naft Abadan iz Irana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi