Bivši košarkaš Raptorsa zna gdje će Kawhi nastaviti karijeru
Najbolji košarkaš Raptorsa još uvijek nije odlučio gdje će nastaviti karijeru

Ostaje nam da vidimo

Bivši košarkaš Raptorsa zna gdje će Kawhi nastaviti karijeru

Emir Dindić

Velika je napetost u NBA ligi o tome gdje će Kawhi Leonard nastaviti karijeru. 

Leonard je sastao se sa svim zainteresovanim franšizama, te kako stvari stoje izbor suzio na Los Angeles Lakerse i Clipperse, te svoj dosadašnji tim Toronto Raptorse.

Iako se špekuliše da su Lakersi u velikoj prednosti, bivši košarkaš Toronto Raptorsa Jalen Rose ima drugačije mišljenje.

"Po mojim informacijama Leonard se vraća u Raptorse. Potpisati će dvogodišnji ugovor. Nakon toga imaće sve uvjete da dobije maksimalni ugovor", rekao je Rose.

Rose je najavio prošle godine i odlazak Kawhija iz Spursa. Košarkaš je insistirao da prije povratka na parket riješi povredu koju je imao, dok su u Spursima insistirali da što prije zaigra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi