Ovakvo ludilo zbog NBA zvijezde se ne pamti: TV kuća digla helikopter, navijači "istražuju" grad...
Foto: Screenshot

Ovakvo ludilo zbog NBA zvijezde se ne pamti: TV kuća digla helikopter, navijači "istražuju" grad...

Kawhi Leonard je postao apsolutni heroj u Torontu, pošto je Raptorse odveo do historijskog NBA finala, a zatim i prve titule prvaka ikada.

Navijači Raptorsa su doslovno "poludjeli" za uvijek tihim i skromnim Kahwijem, ali bi mogli ostati bez svog heroja.

Leonard je nakon osvajanja titule postao slobodan igrač, a o njegovoj budućnosti se već neko vrijeme intenzivno špekuliše.

Sjajni košarkaš bi po nekim scenarijima mogao završiti i u Lakersima, ali se navijači Toronta ipak nadaju da će potpisati novi ugovor sa Raptorsima.

Špekuliše se da bi Kawhi mogao sa Raptorsima potpisati dvogodišnji ugovoro (1+1). Naravno, ukoliko se uopšte odluči u Torontu nastaviti karijeru.

Danas su se pojavile informacije da će Leonard stići u Toronto kako bi pregovarao sa čelnicima franšize, a ubrzo nakon toga je krenulo "ludilo".

Jedna kanadska TV kuća je čak podigla svoj helikopter kako bi pratila slijetanje aviona, u kojem je navodno Kawhi, na aerodrom u Torontu.

Helikopter je pratio i automobil koji je odvezao putnike iz aviona sa aerodroma, a da se još sa sigurnošću nije moglo tvrditi da je iz aviona izašao upravo Kawhi.

Također, navijači pokušavaju pronaći mjesto na kojem će se održati "sudbonosni" sastanak, a nakon što su zaključili da bi to mogao biti jedan hotel u centru Toronta počeli su se okupljati ispred njega.

Valjda kako bi "nagovorili" Kawhija da ostane u Raptorsima...

Top Komentari

Junuz
Ma u spares ti idi... Plata bude svakih 6 mjeseci, taman.
3 1
Syr
o'slo sve u picku materinu :)
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi