Bivši košarkaš Toronto Raptorsa pred potpisom za Sparse?

Shamorie Ponds izuzetno je zanimljiv košarkaš

Bivši košarkaš Toronto Raptorsa pred potpisom za Sparse?

Košarkaši sarajevskih Sparsa ovih bi dana mogli dobiti veliko pojačanje.

Naime, prema pisanju specijaliziranog košarkaškog portala Sportando, u dresu Sparsa mogao bi se naći bivši igrač Toronto Raptorsa.

Shamorie Ponds je rođen u Brooklynu 1998 godine koji je završio prestižno košarkaško sveučilište St.John's. Iako nije izabran na draftu 2019. godine Ponds se preko ljetne lige izborio za dres Toronto Raptorsa za koje je na kraju odigrao samo 4 utakmice. Međutim, u njihovoj G-league filijali, ekipi Raptors 905 Ponds se snašao mnogo bolje i u jakoj G-league ubacivao 14,4 poena po utakmici. 

Radi se sigurno o jako potentnom i zanimljivom košarkašu kojeg je na St.John's sveučilištu trenirao legendarni šuter Golden State Warriorsa i član originalnog Dream Teama, Chris Mullin. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti