Bivši NBA košarkaš brutalno pretučen na autoputu: Sve prokockao i postao beskućnik

Ima ozbiljnih psihičkih problema

Bivši NBA košarkaš brutalno pretučen na autoputu: Sve prokockao i postao beskućnik

E. Čaušević

Bivši NBA košarkaš Delonte West prolazi kroz veoma težak period u svom životu, a mnogi će reći da je za sve to sam kriv.

West je u NBA ligi zaigrao 2004. godine za Boston Celticse, a veoma dobre partije pružao u Cleveland Cavaliersima u kojima je igrao u ekipi sa LeBronom Jamesom.

Ovaj 36-godišnjak posljednji angažman u NBA ligi imao je 2012. godine kada je igrao za Dallas Mavericske. Karijeru je završio 2015. godine u ekipi Texas Legend.

Tokom igračke karijere vodio je buran život i uspio je potrošiti i prokockati sve što je zaradio. West je na kraju dotakao dno i postao beskućnik, a trenutno se nalazi u Washingtonu.

West se jutros našao u centru pažnje nakon što se pojavio video na kojem se vidi kako je pretučen na autoputu. On ima probleme i s psihičkim zdravljem, te je postao beskućnik i prosjak na ulicama Washingtona.

Nije poznato zbog čega je West pretučen, a na kraju ga je policija privela. Na snimku se jasno vidi da je bivši NBA košarkaš u veoma lošem stanju.

Top Komentari

Arnel925
Samo bog pamet covjeku da ne oduzme. Zalosno
14 0
Emir
Momak je imao mentalnih problema jos kao klinac je lezao po institucijama. Sve u svemu ono je zalosno vidjeti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi