Lopta koju ne može dohvatiti niko? Boban Marjanović ima način, a publika je u transu

Publika se zabavljala i na kraju je dobio ovacije

Lopta koju ne može dohvatiti niko? Boban Marjanović ima način, a publika je u transu

Samir Mlaćo

Zanimljivo je bilo sinoć na NBA parketima, a pažnju je privukao srbijanski košarkaš Boban Marjanović, iako nije upisao minutažu.

Houston Rocketsi su sa 104:101 savladali New Orleans Pelicanse, a Marjanović se u centru pažnje našao sredinom meča.

Naime, jedna lopta se zaglavila na vrhu table između semafora i neko je morao reagovati. Najviši igrač u navedenim ekipama sigurno je Marjanović, pa mu to nije bio problem.

Utrčao je sa džogerom i sa lakoćom riješio problem, te nasmijao publiku.

Dobio je ovacije istih, a kako je sve izgledalo pogledajte u video prilogu. Zanimljivo je bilo i za komentatore, a naravno publika se lijepo zabavila.

Malo je nedostajalo i da lopta prođe kroz obruč, što bi definitivno izazvalo dodatno oduševljenje u dvorani.

Marjanović često zabavlja javnost i gotovo da ga svi vole i mnoge poštuju. Vrlo često zapjeva i poznate hitove te zabavi pratioce na društvenim mrežama, posebno one sa Balkana.

Ove sezone se ne može pohvaliti velikom minutažom u svom Houstonu. Upisao je tri od osam utakmica, a na tim susretima dobijao je prosječno oko sedam minuta.

Njegov tim igra veoma dobro, pa će Marjanović čekati šansu više sa klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti