Boban Marjanović našao način da "sakrije" loptu od Luke Dončića

Sjajna atmosfera

Boban Marjanović našao način da "sakrije" loptu od Luke Dončića

E. Oštraković

Košarkaši Dallasa ostvarili su novu pobjedu, a ovaj put bili su bolji od San Antonio Spursa. Pobjedu su ostvarili sa 102:98.

To je bila povratnička utakmica Luke Dončića, koji se u ekipu vratio nakon povrede zbog koje je propustio nekoliko utakmica.

Povreda ga nije omela, jer je nastavio tamo gdje je stao. Ovaj put ubacio je 24 poena, te je dodao deset skokova i osam asistencija.

Ipak, snimka sa zagrijavanja Dallasa obišla je svijet. Naime, neko iz publike snimio je Marjanovića kako drži loptu visoko u zraku, dok je Dončić pokušava oduzeti.

Naravno to je bilo nemoguće jer je Dončić dosta niži od Marjanovića, a pokušao je čak i skočiti kako bi došao do lopte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi