Boban Marjanović "zakucao" na pod nesretnog igrača Dallasa
Srpski centar je uz Giannisa Antetokounmpa i Kawhija Leonarda, vlasnik najvećih rukuu NBA ligi. Njihove šake izgledaju vanzemaljski

Šaka direktno u lice

Boban Marjanović "zakucao" na pod nesretnog igrača Dallasa

Midhat Šljivak

Centar Los Angeles Clippersa Boban Marjanović sinoć je u duelu protiv Dallas Mavericksa brutalno nokautirao protivničkog igrača Salaha Mejrija.

Košarkaš Dallasa je krenuo prema košu ispod kojeg je suvereno vladao Marjanović. Pokušao je Srbin da blokira protivnika, ali je promašio loptu i šakom je po licu udario nesretnog Tunižanina.

Dugo je trebalo Mejriju da dođe u svjesno stanje, jer je udarac bio zaista žestok, a Marjanović nikako nije osoba koju biste željeli vidjeti ispred sebe.

Centar Clippersa je za ovaj prekršaj dobio flagrantni faul, a na kraju je i dobro prošao.

Ovako je to izgledalo...

Top Komentari

Keno
Dobro je frajer ostai zic jbt
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti