Bobby Brown napušta Mornar

Nije se dugo zadržao

Bobby Brown napušta Mornar

E. Škorić

Prema nekim navodima igrač Mornara, kojem uskoro ističe jednomjesečni ugovor, bi trebao napustiti redove ovog ABA ligaša i u kineskom klubu Shanxi zamijeniti Josha Adamsa, bivšeg igrača Efesa i Bešiktaša.

U svojoj bogatoj karijeri Brown je nastupao za Albu, Aris, Oldenburg, Sienu i Olympiakos a kratke epizode je imao i u NBA ligi.

Osvajač je trofeja Alphonso Ford za najboljeg strijelca Eurolige iz sezone 2012-2013.

Najavljen kao veliko pojačanje za tim Mornara Brown nije mnogo pridonio rezultatima crnogorskog prvaka koji zasada igra razočaravajuću sezonu a sinoć su u okviru ABA lige sinoć u svojoj dvorani Topolice poraženi od viceprvaka BiH aleksandrovačke Igokee.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi