NBA liga pokreće istragu, u centru pažnje Bogdan Bogdanović

Nije smjelo ništa da se dogovara

NBA liga pokreće istragu, u centru pažnje Bogdan Bogdanović

E. Škorić

Zbog propalog dogovora između Milwaukee Bucksa i Sacramento Kingsa NBA liga je pokrenula istragu.

Brojni mediji su proteklih dana pisali kako je Bogdanović novi član Bucksa, ai kako je Srbin ograničeno slobodan košarkaš, on sa Sacramentom i sa drugim timovima može da pregovara tek kada krene prelazni rok.

"Sign and trade" je dogovoren prije nekoliko dana, dok prelazni rok kreće danas (petak). Timovi se "peru" kako bi izbjegli kaznu, ali NBA liga je očekivano pokrenula istragu jer je zabranjeno pregovarati s košarkašima prije prelaznog roka.

Dakle, klubovi nisu smjeli ništa zvanično ni potpisivati niti raditi bilo kakvu vrstu trejda prije petka i zbog toga bi mogli da budu kažnjeni.

Top Komentari

2323
A kako je Musaa vec predstavljen u novom klubu a danas je tek petak ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi