Bogdanović je sinoć imao jedno od najgorih šuterskih večeri u karijeri

Promašio nevjerovatnih 20 šuteva

Bogdanović je sinoć imao jedno od najgorih šuterskih večeri u karijeri

Košarkaši Sacramento Kingsa izgubili su sinoć na domaćem parketu od Minnesota Timberwolvesa sa 105:104. 

Jedan od najefikasnijih kod Kingsa bio je srbijanski košarkaš Bogdan Bogdanović koji je ubacio 19 poena, a učinku je dodao sedam skokova i dvije asistencije.

Ipak, ovo je bila jedna od najgorih večeri za Bogdanovića u posljednjih nekoliko godina karijere obzirom da je promašio čak 20 šuteva!

Iz igre je šutirao samo 8 od 28 dok su trice bile 3 od 16. Zanimljivo, on je 0,2 sekunde prije kraja meča imao šut za pobjedu, ali nije uspio pogoditi ni obruč.

Sacramento je nakon ovog poraza ostao na 10. poziciji Zapadne konferencije sa omjerom od 12 trijumfa i 19 poraza. U narednom meču dočekuje Phoenix Sunse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi