Bogdanović: Nismo se opametili...

Prve reakcije nakon poraza

Bogdanović: Nismo se opametili...

S. Grebović

Košarkaška reprezentacija Srbije je svoj put na Mundobasketu u Kini okončala već u četvrtfinalu gdje je neočekivano poražena od Argentine sa 97:87.

Najefikasniji igrač ovog susreta Bogdan Bogdanović nije krio svoje nezadovoljstvo i razočarenje nakon ovog poraza.

"Naravno da bih mijenjao svoj učinak za pobjedu. Oni su pokazali da su tim, košarka je timski sport, to pobjeđuje. Mi smo doživjeli dva poraza zaredom, nismo se opametili i to je to. Četvrtfinale je najteža utakmica, može svako svakog da nadigra. Ubacili su sve, a mi smo mogli bolji da budemo u odbrani. Lako je sad poslije poraza, svi mogu da pričaju šta i kako...", riječi su utučenog Bogdanovića koji je susret završio sa 21 postignutim poenom.

Reprezentaciju Srbije sada očekuje borba za plasman od 5. do 8. mjesta, a naredni protivnik će im biti poražena ekipa iz duela SAD-Francuska koji je na rasporedu sutra od 13 sati.

Top Komentari

Kodro77
Navijalo se za Srbiju iako sam iz Bosne, ali brate puno su ih i mediji digli veliki pritisak bio na njima, stavljeni kao glavni kandidati za osvajanje i odmah se digli u nebesa tipicni balkanski mentalitet, a znate ono "ko visoko leti..."
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi