Bogdanović o provokacijama navijača: Ne znam koga vrijeđaju?

Košarkaš Fenerbahčea se našalio

Bogdanović o provokacijama navijača: Ne znam koga vrijeđaju?

Košarkaš Fenerbahčea Bogdan Bogdanović je sinoć sa svojim timom slavio pobjedu protiv Crvene zvezde u Pioniru.

Bivši košarkaš Partizana je, kao i uvijek, imao specijalan doček koji su mu priredile pristalice Crvene zvezde, a na pitanje novinara da prokomentariše uvrede i provokacije dao je zanimljiv komentar.

"Ne znam koga vrijeđaju, Kinseyja ili mene?", rekao je Bogdanović, aludirajući na američkog košarkaša koji je ne tako davno dijelio svlačionicu s njim u Partizanu, a sada je član Crvene zvezde.

"Što se tiče utakmice, odigrali smo fenomenalno. Zvezdi nismo dali da nam postigne mnogo lakih poena i mislim da smo ih nadigrali timskom igrom. Djeluje mi kao da Crvena zvezda igra u strahu, da li zbog publike ili nečeg drugog, ne znam", dodao je reprezentativac Srbije.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Bogdan Bogdanović je u pobjedi Fenerbahčea nad Crvenom zvezdom postigao sedam poena, uz jednu pogođenu trojku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi