Bogdanović: Ja sam najveći krivac

Debakl hrvatske košarke

Bogdanović: Ja sam najveći krivac

H. Zilić

Košarkaška reprezentacija Hrvatske u Rijeci je poražena od Finske sa 79:81.

Ovaj poraz znači i oproštaj od nastavka kvalifikacija za Mundobasket, a kvalifikacje za Eurobasket krenut će od trećeg šešira i prvog kruga kvalifikacija.

Težak, bolan, šamar za hrvatsku košarku, a nakon drame u Rijeci oglasio se najbolji hrvatski igrač Bojan Bogdanović koji je svu krivicu preuzeo na sebe.

"Dobili smo sami sebe. Izgubili smo zahavajujući našim glupostima. Markkanen nam je radio probleme, a onda nam je i Salin pogodio par trica. Uz dobru energiju mladih Prkačina i Gnjidića smo preokrenuli, ali nažalost nismo pobijedili", rekao je Bogdanović i dodao:

"Gnjidić nije krivac sa svojim promašenim bacanjima. Odigrao je sjajnu odbranu. Kirvac sam ja, dobi osam loptu i promašio šut. Ja sam glavni krivac. Sada ide Eurobaset, ali pitanje je ko će tamo i igrati."

Top Komentari

Salgijica
Heheh kakav choker ... nikad ne odigra dobro i dobro je da igra za hrvate obzirom da je mogao i za nas
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti