Borac u drugom poluvremenu slomio HKK Široki

Ekipa iz Čačka uvjerljiva na Pecari

Borac u drugom poluvremenu slomio HKK Široki

Ekipa Borca iz Čačka večeras je na širokobriješkoj Pecari uvjerljivo slavila, u utakmici 9. kola ABA 2 lige, protiv bh. prvaka HKK Široki rezultatom 93:74. 

Prvak Bosne i Hercegovine u ovoj utakmici bio je konkurentan samo tijekom prvog poluvremena. Dapače, prva četvrtina je naslućivala da bi gledatelji na Pecari mogli svjedočiti još jednoj pobjedi svojih ljubimaca.

Prvi dio donio je odličnu košarku, visoki ritam u kojem se od početka bolje snalazila domaća momčad, ali kako je vrijeme proticalo tako su se gosti prilagođavali na trku i energiju domaćeg tima te se na poluvrijeme otišlo u potpunom egalu s rezultatom 46:46.

Nastavak nije donio neizvjesnost, nažalost po domaće, igra Širokog se rasula a gosti su nastavili dobar ritam koji su nastavili na kraju prvog dijela te su na kraju slavili s uvjerljivih 19 razlike koji su možda malo i previše obzirom na ono što se moglo vidjeti u ovom susretu. Uroš Čarapić i Đorđe Majstorović s po 20 poena predvodili su lidere ABA 2 lige u večerašnjoj pobjedi, dok je odličan bio i Jones sa 16 poena. Dario Drežnjak s 15, te brat mu Mateo s 14 najbolji kod Širokog a Jure Zubac također je zabio 14 koševa.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

HKK Široki: Naletilić, Kraljević 8, Filipović 9, Čolak, Zubac 14, Šušak, Karačić 7, Čović, D. Drežnjak 15, M. Drežnjak 14, Damjanović, Batinić 7

KK Borac Čačak: Popović, Sušić, Đoković 14, Gavrilović 2, Majstorović 20, Petrović, Kočović 7, Nerandžić 7, Jones 16, Todorović 8, Čarapić 20

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti