"U Donjem Vakufu smo doživjeli ono što nismo nigdje u BiH"

Upisali sigurnu pobjedu

"U Donjem Vakufu smo doživjeli ono što nismo nigdje u BiH"

S. Mlaćo

Košarkaši Širokog savladali su sinoć u Donjem Vakufu KK Promo i upisali novu pobjedu (80:58).

Sve je proteklo u sjajnoj atmosferi, a gosti su na kraju dobili aplauze domaće publike.

Ističu da su zbog toga veoma sretni i ponosni.

"Ovim putem se iskreno zahvaljujemo domaćinima u D. Vakufu na večerašnjoj organizaciji utakmice, prijemu, poklonima i ispraćaju iz D.Vakufa za sportski ponos Hercegovine i naravno publici na odličnoj atmosferi!

Užitak je bilo pratiti utakmicu večeras u "Promo Areni"!

Najtrofejniji sportski kolektiv je u D. Vakufu večeras doživio ono što nigdje u BiH nije, pa čak ni u susjednim gradovima i na tome domaćinima zaisto jedno veliko HVALA!

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nadamo se da će ovakvih utakmica i atmosfera u BiH biti što više i da će se mnogi, od prvih susjeda pa nadalje ugledati na atmosferu iz Promo Arene", stoji u zahvalnici Širokobriježana.

Već u četvrtak u okviru ABA 2 lige HKK Široki dočekuje Borac.

Top Komentari

user1574693477
Vrlo pohvalno od Donjo Vakufljana , nadam se da ce publika u D. Vakufu ovako docekivate i ostale ekipe, u sto uopste ne sumnjam poznavajuci moje sugradzane. A bogami i ostali se trebaju ugledati na njih , ipak ovo je samo sport, politiku ostaviti za neka druga vremena. Cestitke Sirokom imaju doista jaku ekipu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi