Boris Džidić: Čeka nas jedno od najtežih gostovanja u ligi

Trener Čapljine pred utakmicu s Bratuncem

Boris Džidić: Čeka nas jedno od najtežih gostovanja u ligi

Košarkaše HKK Čapljina nakon utakmice s Igokeom u kojoj su pružili sjajan otpor ABA ligašu i u kojoj je malo nedostajalo da naprave iznenađenje pred sobom imaju još jedan težak ispit. 

Čapljinci će u okviru 19. kola košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine gostovati u Bratuncu gdje ih čeka domaćin koji iza sebe ima sjajnu sezonu i gotovo je siguran član Lige za prvaka. Boris Džidić trener Čapljine svjestan je da pred njegovim timom ne stoji nimalo laka zadaća i za SportSport.ba u najavi ovog susreta kaže slijedeće:

"Čeka nas jako dobar tim Bratunca i rekao bih najteže gostovanje u ligi nakon ABA timova. Igraju odlično, trener Radić je jako dobro to sve posložio i uz iskusne igrače kakve ima Bratunac, spadaju u najveće osvježenje lige. S druge strane, mi smo u odličnoj formi već duže vrijeme i spremni smo odigrati jednu dobru utakmicu i iskoristiti i najmanju šansu ako nam se ukaže" - kazao je Džidić pred ovo neugodno gostovanje.

Utakmica u Bratuncu igra se u subotu u 18h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi