Radić: Koštalo nas je prvo poluvrijeme

Poraz Bratunca u Tuzli

Radić: Koštalo nas je prvo poluvrijeme

S. Mlaćo

Sloboda je večeras pred svojim navijačima upisala pobjedu nad KK Bratunac. Bilo je 88:73.

Tuzlaci su sada na odmjeru 10-7, a Bratunac 10-8.

Svoje viđenje meča za SportSport.ba dao je trener gostiju Ognjen Radić.

"Ušli smo mlako, to ne smijemo dozvoliti u budućnosti. Znali smo da Sloboda igra u jakom kontaktu, ušli smo preblago... Želim pohvaliti mladog Miloševića koji je pokazao da se samo srcem može igrati. Taktika i sve ostalo pada u vodu ako ne igraš jako. On nas je malo pokrenuo, imali smo šansu da smanjimo zaostatak, no skupo nas je koštalo to prvo poluvrijeme", kazao je Radić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Pauza nam sada ide u prilog. Želim naglasiti da ćemo sigurno razmatrati igrački kadar. Neki igrači nisu zaslužili da nose dres KK Bratunac", dodao je Radić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi