Boris Džidić: Planiramo što duže ostati u egalu u Skenderiji

Trener HKK Čapljina pred utakmicu s KK Bosna Royal

Boris Džidić: Planiramo što duže ostati u egalu u Skenderiji

Košarkaši HKK Čapljina gostovat će sutra kod KK Bosna Royal u Sarajevu. 

Čapljinci su u prvom kolu šokantno i pomalo neočekivano poraženi od KK Kakanj na svom parketu.

Sutra će igrati s Bosnom koja se nakon svih povlačenja po medijima i traženjem pomoći uspjela konsolidirati i na papiru složiti jako respektabilan tim koji je u prošlom kolu za zelenim stolom izgubio utakmicu protiv Mladosti iz Mrkonjića rezultatom 20:0.

Utakmicu u Skenderiji za SportSport.ba najavio je Boris Džidić trener HKK Čapljina.

"Timski gledano, Bosna je svima nepoznanica" -  kazao je Džidić i dodao:

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

S druge strane, individualno jako dobro poznajemo sve njihove igrače. Neke od njih smo željeli i u svom timu ali su nam jednostavno bili preskupi. Što se tiče nas, ideja je da se odigra puno koncentriranije nego u prvom kolu te da ispravmo greške u našoj igri koje su nas koštale poraza i da budemo što duže u egalu u Skenderiji".

Utakmica KK Bosna Royal - HKK Čapljina igra se u 17h. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije