Boris Džidić više nije trener HKK Čapljina: 'Đake', hvala vam na svemu"

Bivši izbornik mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Bosne i Hercegovine

Boris Džidić više nije trener HKK Čapljina: 'Đake', hvala vam na svemu"

Boris Džidić više neće obnašati dužnost trenera HKK Čapljina.

Objavio je to nekadašnji izbornik mlađih uzrasnih kategorija reprezentacija Bosne i Hercegovine na svom facebook profilu navevši razloge osobne prirode, te zdravstvenog karaktera, budući da je Džidić imao dugu i iscrpljujuću borbu s COVID - 19 virusom koja je ostavila traga na njegovo stanje.

Kako je sam Džidić naveo, razlaz je bio sporazuman i prijateljski te se zahvalio svima koji su mu u protekle tri godine bili podrška. 

"Činjenica je da će ove tri godine ostati zapisane u povijesti kluba kao jedne od boljih gdje smo prosječnog drugoligaša doveli do stabilnog prvoligaša koji se mogao nositi i pobjeđivao je ABA ligaše i u Čapljini i u gostima." - naveo je također Boris Džidić u svom oproštaju od HKK Čapljina. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nakon tri vrlo uspješne sezone suradnje, danas sam se sporazumno i prijateljski razišao sa HKK Čapljina.Razlozi su...

Posted by Boris Boka Džidić on Thursday, April 15, 2021

Top Komentari

Haresolina
U Čapljini vrlo uspješan. U reprezentaciji loš jer nije prepoznao onakav NBA kalibar kao što je Kamenjaš. Želim mu sreću i dobro zdravlje!
0 2
Brazuka
Propalica koju ste forsirali a istina o njemu je potpuno drugačija
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi