Bosna ide po pobjedu protiv Studenta

Optimistični u sarajevskom timu

Bosna ide po pobjedu protiv Studenta

E. Čaušević

Košarkaši Bosne Royal u okvkru 17. kola Premijer lige BiH za košarkaše sutra na gostujućem parketu igra protiv mostarskog Studenta.

Sarajevski tim je favorit u sutrašnjoj utakmici protiv Studenta i sigurno je da će košarkaši Bosne dati svoj maksimum da dođu do nove pobjede. Pred sutrašnji meč kapiten Bosne, Edin Rešidović, izjavio je da ekipa želi pobjedu i pored velikog umora zbog zgusnutog rasporeda.

"Očekujemo dobru utakmicu. Iako nam je raspored jako naporan spremni smo da utvrdimo pobjedu iz prvog dijela sezone kada smo slavili u Skenderiji protiv Studenta", rekao je Rešidović.

Bosna je u dosadašnjem dijelu sezone ostvarila deset pobjeda i pet poraza, dok je Student upisao sedam pobjeda i osam poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi