Bosna poražena u gostima protiv Teoda

16. kolo ABA 2. lige

Bosna poražena u gostima protiv Teoda

E. Čaušević

Košarkaši Bosne Royal poraženi su večeras na gostovanju protiv Teoda (96:82) u meču 16. kola ABA 2. lige.

Sarajevski tim večeras je odigrao odlično prve tri dionice, no u posljednjih deset minuta Studenti su podbacili nakon čega je Teodo prelomio meč. Od prve minute Bosna je bila u egalu sa protivničkim timom, a nakon prvog poluvremena Teodo je vodio sa 48:46.

U nastavku utakmice Bosna je uspjela da dođe i do preokreta i povede sa tri poena razlike, no u posljednjih deset minuta uslijedio je veliki pad u igri sarajevskog tima. Domaći su to iskoristili i na kraju slavili sa sigurnih 96:82.

Najefikasniji u domaćem timu večeras je bio Popović koji je ubacio 21 poen, dok je Abramović dodao 18 poena. U ekipi Bosne istakli su se Knežević sa 22, te Šturanović sa 21 poenom.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

ABA 2. liga, 16. kolo:

Teodo - Bosna Royan 96:82 (26:24, 22:22, 24:21, 24:15)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti